Краiна сна, бажання, мрii!

Краiна сна, бажання, мрii!,
I,- в серцi iх,- взаемодii.
Краiна!,- де сама любов,
Красу несе у вирiй,- знов!

Це край,- де розквiт i зростання.
Де плескiт хвиль, i хвилювання.
Де зачарована весна!,
В зiрках!,- на окраечку сна!


03.05.2013 г. Ноябрьск.


Рецензии