***

Якби ж я міг тебе знайти.
Якби ж ми були молоді.
Але в житті - все навпаки.
Я знову сам, на самоті,
А ти блукаєш у пітьмі.


Почуй мене, почуй кохана!
Ти десь далеко: за вітрами,
За зовсім дикими лісами,
За полями, за морями...
За всім, від чого я тікаю.
Бо я тебе, тебе шукаю!
Яка ти стала? Я благаю!
Будь поруч. Зараз. Не вагайся!


Твої бажання, почуття.
Надії, щирість, забуття.
Все те, що є, і те, що буде -
Мені тебе, тебе, бракує!
Але тобі цього не знати.
Бо ти далеко. Ти шукаєш.
В блуканнях щирих забуваєш,
Що я чекаю на кохану,
На ту єдину в світі жінку...


Благаю мила, будь привітна!
Благаю мила, повертайся!


Рецензии