хто ти Боже?

Я проснулась милий Боже
 бажаю знать на кого ти похожий
Яка міссія твоя
Хто ти для мене
а хто  я
Де живеш і де тебе шукати
Може ти далеко
Чі біля моєй хати
Може у душі моїй живеш
Може біль і страх собою создаєш
Що кому по скільки роздаєш???
Я то вірю то не вірю
То бодрюся то я тлію
То тружуся то я тирю
Отака в життя картина
І любов у мені є
І кохання це все твоє
Дароване мені життя
Все ложиш ложиш на мої путя


Рецензии