Коли вперед вже йти

Коли вперед вже йти не в змозі,
Коли на битву бракує сил,
Не зупиняйтесь на півдорозі,
Щоб стать мішеню життєвих брил.
Коли ми йдемо, вони не в змозі
Ніяким чином поцілить в нас.
Не зупиняйтесь на півдорозі!
Моліть до Бога, щоб Він вас спас!

          24 лютого 2019 року.


Рецензии