Путь

Духи предків моїх
За спиною моєю стоять.
Та замолюють гріх
Не народжених ще соколят.

Та підтримку дають
Знову.Щоб не звернуть.
Духи предків моїх...
Мою долю залізну кують.

Оберегом моїм,моїм янголом є,-
Те коріння святинь.
Що із попелу знову встає
Лиху сказано:-Згинь.

Той огонь що тепло...
Оте світло що кличе у путь,-
Духи предків моїх.
До зневіри мене не ведуть.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии