Надiя

переробка пісні  на студентську тему:

 Коли опустилися руки
Коли потемніло в очах
Не знаєш за що ції муки
На трійку лиш здати хоча б.

Не можеш, не віриш, не знаєш
І допуск такий крихітний (21)
І кажуть – чудес не буває
Та мусиш для себе знайти.

Приспів:
Як пересдачу маєш, просто повір у це, ОООО
Надія є
Допоки шпору маєш, поки навушник є, ОООО
Надія є.


Тобі вже нічого не треба
Бо ти прогуляв і не встиг
Здається, щей модулі тобі
Доздать, ну а куди без них.

Не можеш, не віриш, не знаєш
І допуск такий крихітний (21)
І кажуть – чудес не буває
Та мусиш для себе знайти.
Приспів.
23.02.19.


Рецензии