Яка краса

Безмірно капає сльоза,коли сідає сонце й ранить.
Коли ідуть дощі й гроза,вітрами в небо знову манить.
Коли чарують небеса хмаринами що сонце криють.
Коли співають голоси,коли від них янголи мліють.

Безмірно капає сльоза гуртуючи свій погляд мляво.
Яка краса,яка роса...дивлюсь у ліво також в право.
Ціную кожен подих мрій,які злітають в вись уперто.
Добро цінують,-кажуть сій.У кожен дім неси відверто.

Безмірно капає сльоза в незручній бездоганній мові.
Як по весні росте лоза у кожнім людськім,добрім слові.
Безмірно капає сльоза. Сльоза так мовить...
Безмірно капає сльоза онде в любові.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии