Мелодия на щастие

Отдавна знам, зад всекидневната ни суета
се крие светлината и очакваното чудо,
магията на неизвестните до днес неща,
очарованието на нашата любовна лудост.

И оня миг на радост, в който ще заплачеш,
че прозвуча във теб мелодия на щастие
и ще го скриеш зад притворени клепачи,
додето не посрещнем с теб отново здрача...

28.06.2014 г.
Петр Пенчев
Из сборника с любовна лирика
"От първо лице+, София, 2015 г.            


Рецензии