Без вражень багатих

Як гарно розклало дороги.
Турботливе моє життя.
Без чистої в серці тривоги.
Без муки,та без каяття.

Без вражень багатих...
Хвилюючих,ніжних,святих.
Без жертви й утрати...
Без поглядів нині нових.

Без докорів впертих...
Що ринуть до думів людських.
Й утрати,й без жертви...
Без радості та семи лих.

Як гарно напевне розлитися...
Там де життя.
Дивитися вірно,-у долю.
В своє майбуття.

Життя то є добре...
Життя та багатий наш вік.
І бути хоробрим...
Бажає кожен чоловік.

Упевнено шляхом крокує
Мій спокій весь час.
Як гарно життя пробігає
Проте не без нас.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии