Anyway

Anyway it is my way.
Princess Tatiana Romanova

Так или иначе, это мой путь.
Княжна Татьяна Романова

de toute fa;on c'est ma fa;on.
Princesse Tatiana Romanova

Comunque ; la mia strada.
Principessa Tatiana Romanova


Рецензии