Set Me Free

Why do you treat me bad,
As I am your slave?-
Nothing between us exist,-
I don't belong in your cold cave,
Your cold cave!
I can't stand your lullabyes
And kisses crave,-
I don't need unreal your love
As a torture wave!
Torture wave!

Refrain:
But your answer" No"-
As always you are threatening me!
I don't love you,
I don't need you-
Set me free!

Everything the same -
Every day and night!
You could talk to me in peace-
Why do you need to fight?!
Need to fight?!
Why to lie and snick away,
Then hug me tight at night??!
I'll be never your wife,
Forget about it," My Knight!"
"My knight!"


Рецензии