Приворожила

Приворожила... Ожиною

Смакували вуста

Колючками ожиновими вп'ялася

До болю, жару солодкого

Солоного поту,

По тілу любощами,

Мурашками

Кому, як не тобі,

Біло тіло сяє моє.

О, єство вогнем!..

Неможливо стримати тремтіння!

Ню Тіні на стіні

І нікому - тобі, ніхто, мене окрім.

Рими - ми. Ритми — ми.


Рецензии
У вас очень красивый слог!

Милена Гнедкова   23.02.2019 08:59     Заявить о нарушении