Карцер

Не б'ють.
Не кажуть.
Не питають.
В кайдани мовчки одягають.
І грати ржаві зачиняють.
І довго ще не розмовляють.


Не б'ють.
Не кажуть.
Не питають.
Що я зробив?
У чому винний?
Хто відповісти має право?
Чому я тут?
Чому зів'яну?
Чому по карцеру блукаю?


Не б'ють.
Не кажуть.
Не питають...


Рецензии