Хочу...

Хутір є.
І є надія!
Є все те,
Що серцю мило.


Почекай мене родино!
Хочу я життя в країні!
Хочу бути! Хочу жити!
Хочу мати я дружину!
Хочу доньку, хочу сина!
Хочу бути гарним батьком,
І для жінки - чоловіком!


Хутір є,
І є надія!
Бо життя - воно як мрія.
Той, хто йде к своїй родині,
Вже його ніщо не спинить!


Рецензии