Не цурайся...

Не цурайся бацькоў ты ніколі,
Роднай мовы, бярозкі, што ў полі…
Не губляй праз гады карані
І душы не шкадуй дабрыні.   

Заставайся руплівым і дзейным 
І з сябрамі заўсёды надзейным!
Чалавекам вялікай душы!   
І нашчадкаў таму навучы.    


Рецензии