Ziemas vakars

Sorit loti agri,
Kad mes bijam mAjas,
Peksni vejs pacelos
No aizjras tales.

M;su viss apvidus
Uz putenos slepas,
Mes neko ne redzam,
Tikai domas tiekas.

Loti stipra auka,
Kamer bijam majas,
Bet vakara uz lauka
Klusums mums uzstajas,

Zvans mazliet ir dzirdams
Kaut kur aiz upes,
Visa z;me mierigs
Ejam mes bez rupes.

Ejam m;s pa sniegu,
Ir sobrid vel gaisma,
Bet virs mums ir dabess,
Bet virs mums ir zvaignes!

Мой компьютер перестал ставить удлинения и прочие особенности
латышского языка это он виноват, а не я!


Рецензии