Весна буя!

Ніжна трава зелена.                Заполонила ліс.                Свіжістю пахне шалено.                Вітер іі приніс.                Лагідний і тендітний!                Навіяний небесами.                Теплий,ласкавий,привітний.                Омріяний чудесами.                Ароматна пахуча свіжість,                Лілейність весняних трав!                Соковите буяння,ніжність!                Сяйво вечірніх заграв!                Буяє весняна врода!                Квітне її краса!                Щебече ласкава природа.                Радіє Планета вся!

6.04.19р    


Рецензии