свiт мiняеться

Життя моє як у раю
Уже стою я на краю
Сонечко нам ранок подарило
Божа милість осінила
Бог між нами ходить посміхається
Люд його любовью освіщається наповняється
Насищається
Насолода всіх людей єднає
Злих і лютих ублажає
Реальність нам преображає


Рецензии