Чи умирають БОги?

В.Р.Вагнер Траурний марш на смерть Зіґфріда
з музичної драми «Загибель богів»
тетралогії «Перстень Нібелунґа», WWV 86D (1848–1874)
Транскрипція Ф.Бузоні, BV B 111 (1883)
Є. Громов (фортепіано), Київ. Будинок вчених

Чи умирають БОги?
Хто ж ті, що умирають?
Без плоті і без крові,
У Вічність воскресають…

Чи умирають Душі?
У Ирій відлітають?
Частинки невмирущі
Промінням Сонця грають…

Чи умирають люди?
Життя на смерть міняють?
З полону сну-облуди
У безвісті зникають…

Чи умирають БОги?
Чи, Небо залишають?
В серця земні, дороги
Любов’ю прокладають…

17.02.2019


Рецензии