813. Струмочок

         Струмок у гаю щебетав по весні,
         Співаючи гарні й веселі пісні.
         Так танули сніга намети в гаю,
         Вливали в струмочок надію свою.

         І гарно,та швидко струмок побіжить,
         А сонце вітає ту радісну мить.
         Природа шанує весняні права,
         Їй радісну пісню струмчок співа.

         А небо ясніше,є врода ціх днів,
         Та чути пташиний голосніше спів.
         Весною піснями природа жива,
         В ній всюди є радість,душа ожива.
         


Рецензии