Страница пяниц

Люблю горілку,вино теж
все це пивом запиваю
то ж на ранок,на похмілля
що вчора пив не памятаю.

Тай для чого памятати
це лиш біль у голові
якщо думати багато
лише шкоду зроблю собі.

Не звертаю я уваги
на слова,що кажуть всі
мовляв,пє дуже багато
це  до попи все мені.


Рецензии