Любов ще ти дарявам

Окъпани в седефените капки на дъжда,
нашепват ми листата пролетни надежди.
Погледът по твоята снага се плъзга
и ти отвръщаш с неподкупна нежност.

Душата със предчувствия е пълна.
Хоризонтът от смущение се изчервява.
Представя си, навън докато съмне,
как до капка своята любов ще ти дарявам...

05.05.2014 г.
из сборника  с любовна лирика
"От първо лице", София, 2015 г.      


Рецензии