Дэрэво-каличка...

Использован кубанский суржик...

Дэрэво-каличка,
Чан,горшок щербатый...
Цвириньчить сынычка
Пид стрихойи хаты.
Бабо,мамо,нэнька,
З вамы йя-калачик...
Всэ мини риднэнькэ,
Шо йя тилькэ бачу.
Пичка пид нависом,
Журавэль ,колодязь...
За дырявой лисой,
Наши куры ходять.
Йя уже Марийя,
З крайя и до крайя...
Стэп рядныну грийе,
Нэбо полоскайе.


Рецензии