Любов - життя i щастя

Твій розум, а моя - мудрість,
Твоя є сила, а моя слабкість,
Твоя суворість, а моя ніжність
Твоя порядність, а моя щирість.

Твоя є мужність - моє терпіння,
Твоі дороги, моє ж чекання,
І твоя вірність - моє надбання,
Життя є щастям, де є - кохання!


Рецензии