Без жалю

То твої губи солодкі мене тягнули вниз
То твої тендітні руки встромили в спину спис
То твоє кохання запалило мою кров
То твоє безжальне слово заболіло в мені знов

Знов і знов
Це не проходить, це не сон
У ночі тінню я ходжу
То благаю неба про сон
То бажаю тобі щастя, серцю напролом
Ні, не думай, я не злий
Я зараз як твоя кімнатна пташка
Куди ти звелів мені
Туди я й полетів

Ні, для тебе я не птиця
Ні, для тебе я не звір
Для тебе я лише хлопчисько
Який багато захотів
 


Рецензии