Ненароджена пiсня

 
             Текст писался в ноябре 2013 г. для конкурса песни
             об украинской милиции.
             Но начался Майдан, который перевернул ВСЁ. Петь уже
             стало некогда, некому, и, как потом оказалось, не о ком.
             Ну а слова остались. На память ...

Якщо бiда когось торкнеться краЕм,
А серце болем, як вогнем пече,
Iх не залишимо в бiдi - хай кожен знаЕ:
Ми без вагань пiдставимо плече.

В мороз i спеку ми йдемо на службу,
Не знаючи, чим закiнчиться день,
Ми вiримо у мiлiцейську дружбу,
В любов i вiрнiсть нам близьких людей.

Бiля вiкна сидить матуся сива,
Сльозу змахнула з  вицвiлих очей,
Вона в надii ще чекаЕ сина,
Згубивши лiк згорьованих ночей.

Минають днi. Ми дочекались змiни-
Повиростали доньки та сини.
Слова "Служу народу Украiни"
Iдуть у них  iз серця глибини.

  Пр-в:
       Зберiгають бАтькiвськi традицii
       Офiцери украiнськоi мiлiцii,
       Цi слова для них не просто звуки:
       Холодний розум,
                гаряче серце
                i чистi руки !


листопад (ноябрь) 2013 г.   


Рецензии