Матыри заспивалы з батькамы...

Использован кубанский суржик.

Матыри заспивалы з батькамы
Так,шо в рами задвыгалось скло...
Йя зхватывся за стильчык рукамы,
Так малого мэнэ повыло.
От писнив йх дытыну зизжало...
Ходуном заходылы полы...
Голоса йих орламы взмывалы,
Голубыцямы в нэбо ныслысь.
Шо зо мнойю?
Чого йя бойюся?
Рядом маты и батько сыдять...
У голубок кокошныки руси...
Чорни головы звисылысь дядь..
Думав йя,шо йя мало покушав,
Той тремтиння така у овча...
Ще ны знав йя,шо то йихни души
Так  з моейю ,до Свиту крычать.


Рецензии