Я не той

Я не той, я не той,
Я не той, що був раніше.
Я лише був герой,
У твоїх рожевих мріях.

Вірші ті, що були,-
Це тепер зів'яле листя,
Ну той що, що болить,
Для мене немає місця...

Я піддався тоді,
Коли з мене ти ліпила
Образ той. Що тобі
Дали вірші ті Шекспіра?
***
До цих пір, не пізнав,
Що ти є, з якої глини.
Скільки я програвав,
У твої сценічні ігри.


Рецензии