Вражаючи до глибини

Лист написала нам природа.
Чистим небом голубим.
Землею,врожаєм з города.
Та туманом неначе дим.

Так радісно щось шепотіла.
Вражаючи до глибини.
Все що сказати захотіла...
З думок жени.

Намалювала дуже гарно,
На криці аркуша долин.
Листа писала і не марно...
Що слово,-клин.

Ремаркою цих повідомлень...
Що прочитаємо бува.
Лист серед зовнішніх оновлень,
Як в ріст,-трава.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии