Сонячне кенгуру

Било назустріч сонце
Перестрибуючи кучугури...
Залежалого снігу, прогорклого льоду мури
Розбігались струмками
Та падали з даху свинцем.
Бігло назустріч сонце
Переляканим кенгуру
Освячене німбом ніби
З неба кидалось шалено.
Я такого не бачив сонця
Променів його явлених.
Напивався по вінця
Радості губами
Обвугленими.
Сонячне кенгуру ластиться
Бо я йому друг.
Тріскає з апетитом заячим
Їсть з моїх рук
Хрум... Хрум...
19 Лютого 2019 Року


Рецензии