Укр. Без сп1вчуття

Така була моя задумка,
яку я втілив у життя,
а в когось може інша думка
тому не маю співчуття.
І я у цьому не вбачаю
а ні гріхів, а ні вини,
тому душа моя волає
та б"є на сполох ще з весни.
А всі життєві негаразди
ми переможемо - і край,
а в кого "бентлі,шкоди, мазди" -
не допоможе навіть Рай.
Всіх ворогів ми переможем,
чи то то своїх, чи то чужих
і нам ніхто не допоможе
і ми залишимось в живих.
Тож потакати нам не гоже,
хто нас штовхає за кордон,
і їм ніщо не допоможе,
якщо поставити заслон.
І вся Вкраїна посміхнеться
у цій не рівній боротьбі,
і щастя знову повернеться
і ви відчуєте в собі.


Рецензии