Захворiв

Петрик зранку дуже кволий.
Каже: "Не піду до школи.
Я сьогодні захворів,
щось животик заболів".
Залишився Петрик в ліжку,
почитав ще трохи книжку,
потім взяв зі столу вазу
й з'їв усі цукерки зразу.
       Здивувалась мама дуже:
       "Як же твій животик, друже?
       Від солодкого він вмить
       ще сильніше заболить".
       Каже Петрик: "Смакота!
       Ліки це для живота!
       Шоколад мені смакує
       і животик мій лікує!"

          Малюнок з інтернету.


Рецензии