***

О, яка ж це тісна кореляція!
І який в тім прихований драйв:
Споглядать за таємною працею,
Де онлайн переходить в онлайв.

Кожна точка, що тезу підтверджує,
Ніжним струмом у нервах луна.
Відкриття це ніяк не обмежу я:
Наближається мить чарівна...


26.12.18


Рецензии