Укр. Л1то

На вулиці літо, тихий теплий вечір,
чути лише говір, чути сміх та жарти,
виглядає місяць, десь подівся вітер,
а я велотреком набираю старти.
Лише світять зорі, та блищить дорога,
шарудять колеса у вечірній час,
Залишив " Веселе ", де живе подруга
і туди приїду я в наступний раз.
Лічильник рахує нові кілометри,
по рівній дорозі до своєї хати,
на той час були ми, молоді студенти,
там завжди чекала мене моя мати.
Так було все літо, у часи канікул,
і не відчували на той час ми втоми,
я б хотів дивитись на тебе довіку,
чи в селі у тебе, чи у мене вдома.


Рецензии