Укр. Б1ля р1чки

Біля річки в комишах
заховався сірий птах,
чи то качка, чи то гуска,
буде добра нам закуска.
Тільки згодом зрозуміли,
що у нього шийка біла,
що не вийшов його строк
що той птах лише - нирок.
Він був хитртй та умілий,
багатьом не зрозумілий,
якщо хтось бере рушницю,
він ховається в водицю.
То пірнав, то виринав,
то комах в воді хапав,
коли ж відчув небезпеку  -
полетів у Степ Далекий.


Рецензии