Укр. Там, де ясень

Там, де ясень біля хати
день і ніч шумить,
де пісні співала мати -
серденько болить.
Вона жалібно співала
про своє життя,
та всім серцем відчувала
лише співчуття.
Вечір в небі сонце гасить,
де жили батьки,
а могутній старий ясень
шумить всі роки.
Він щумить від вітру,
тріпотять листочки,
все стоїть на місці
ніби без сорочки


Рецензии