Укр. Тут все життя

Тут все моє життя
від перших днів й років,
і тут мої тривоги й відчуття
і тут все те, щоя в житті зробив.
Немов по сходинках я підіймався вгору,
перетинаючи всі труднощі й години
                лихоліття,
я пережив всі дні війни та дні голодомору,
та навіть перейшов вже у друге століттяя.
Не всі пережили все, що я сказав,
вони залишились давно в тому столітті,
А я в житті теж кращого не знав,
та сам плекаю ще на довголіття.
Комусь можливо це не довподоби,
що я кажу про труднощі в житті,
ніхо за мене справу цю не зробить
яку я завершити все ж хотів.
,


Рецензии