Укр. Царська бор1дка

Розквітала. аж влітку
жовта Царська борідка,
а червона та біла
разом з нею цвіла.
Я весь час пам"ятаю,
як вона розквітає,
коли в схованку грали
де пісні я співав.
Як побачу ті квіти,
коли сонце в зеніті,
коли пасмурне небо
вони манять до себе.
Я завжди пам"ятаю
те. чого вже немаю,
ні батьківської хати,
а ні мами, ні тата.
Як приємно, що квіти
цвітуть майже все літо,
жовті, білі червоні
я тримаю в долоні.


Рецензии