Укр. Чорнобривц1

Знову цвітуть чорнобривці
знову ромашка цвіте,
знову нам світиться сонце,
все зігріває живе.
Біля берези стрічались,
що край дороги росте,
довго за руки тримались,
ніжні казали слова.
Кожного вечора радість,
кожного вечора зустріч,
кожного вечора ніжність
і ми прощались за північ.
Шкода, що літо скінчилось,
шкода, шо осінь прийшла,
шкода, що там розлучились
там, де береза росла.


Рецензии