Дзвiночок

Любить котик наш Сніжок
полювати на пташок.
Засідку  в кущах він має,
там пташок підстерігає.
Каже тато: "От біда!
Дуже вже пташок шкода!"
Стали думати й гадати,
як пернатих рятувати.
Тату підказав синочок:
"Треба котику дзвіночок.
Розлетяться пташки вмить,
як дзвіночок задзвенить".
Має котик з того часу
дуже корисну прикрасу.
Скільки він не полював,
жодну пташку не спіймав.


Рецензии