***

Танцюєм з мріями у парі!
І б'ємось об реалії життя.
У кожного в житті існують такі тварі,
Які псують оце казкове небуття.
 
Ми одягаємо різноманітні маски.
Забули вже як виглядає власне Я.
І кожен з нас бажає ніжності і ласки.
Та тонуть всі у злі, ніхто не знає слово каяття.

В собі війну ми починаємо самі.
І розбиваємо думки, що тільки народились.
І душі наші лишаються німі.
Всі добрії слова в нещасті заблудились.


Рецензии