***

                Рідній школі Ювілей!
Ювілей святкуємо нині,
Рівно 50, як
Заклали перший камінь,
Будівельники під школу.

Мила серцю, дорога
Кожному випускникові,
Путівку всім в життя дала,
Вивела на трудову дорогу.

Школа, місто, Україна
Слова, що завжди серце гріють,
Вони людей єднають,
На трудові подвиги надихають.


Рецензии