ГАРна ж ТИ булА дiвчИнка- ЧАС не гАяла в сарчИнках

ТИ г3с%й пасла на лУзi, я ж коIлок пас в степУ
    (чИ ТО ПIСЕНЬКА, ЧИ ТО = ПАРоДiЯ НА ПIСЕНЬКАКУ -
      ВИРIШУЙТЕ ВИ САМI i - ЗА МОТиВ ТА ЗМI iСТi
)
    ми З ТОБоЙ В ДИТиНСТВi ПОРiДНиЛИСЬ,
    БО Ж МАЙЖЕ СУСIДАМИ БУЛи:
    вIКОМ МИ Ж МАЙЖЕ НЕ ВiДРiЗНяЛИСБ -
   ми Ж ЯК БРАТ З СЕСТРиЧКОЮ ЖИЛи!

    ТИ г3с%й пасла на лУзi,
     я ж коIлок пас в степУ,
     поспiшАв дарИть подрУзi -
     КВIТКи - що в степУ цвiтУть!

     ГАРна ж ТИ булА дiвчИнка,
     непогАний був i Я:
    ЧАС не гАяв в вiдарчИнках, -
    бо ж бнзбАтькiвська сiм'Я!


     ВЧИтись в шкОлу - не ходИли -
    ВЧИЛо ж нас - самЕ життЯ:
  В бiй загОни МИ водИли -
  за майбУтьне - майбуттЯ!


    ЖиттЯ скОро пролетIло -
     не годИни ж, - а часИ
    (ДОВ?I ООКи та часИ),
    вже ж зiв'Яло наше тIЛо,
    А ж ТИ - ЗНОВ г3с%й пасИ!

   ПостарIла ж ТИ, зid'Яла,
   ЛюбОв моЯ ж - не змiнЯла:
   БЬ ж нарАвишся менI -
   як дiвчИнкою ж - тодI!

            ***

        тУТ ЛIТЕРИ ЗНАЧАТЬ ОЦЬ ЩО:
         I i = и И
         ' = Ь
         и Т = ы Ы
         е Е  = э Э
       ...............

        Я ж - прОшу пробАчення - за моЕ нэбАчення,
        та помылкЫ-ошИбки - малЭньки та шИбки!
        Бо ж я не мОжу текст СВIЙ переВIРити -
        наОщупь, навпомаыкЫ!
        Та й неМА людНй - щоб менI допомогтИ!
        А в гОлову ж - ЛIЗуть думкЫ - та ще й такI-сякI!
        А дУмкАми ж - трЭба пожилЫтысь -
        бо ж - НИКуды мэнИ дИтЫтысь:
        бо ж ДУМКу мэнИ - нэ просто навивАють та всэлЯють, -
        ДУМКИ ж мэнI ЦI (та i не тIлькы ЦI - усI) -
       в гОлову, в мозОк встомлЯють, всiллЯють, СИЛою  всиллЯють,
       в ТIЛо - в уСЭ ж TIЛo ТЭ - втiлЯють!
      В,И.Крыленко: ДонЕцьк: 17.02.2019


Рецензии