Дружок i снiжок

Вийшов з дому пес Дружок
подивитись на сніжок.
Ой, який легенький,
білий та пухкенький!
Спершу пес його лизнув,
потім трішечки куснув
й нумо пустувати,
у сніжку стрибати!
Звідки ж песик знати міг,
що такий холодний сніг?
Змерзли лапки, носик,
вушка й навіть хвостик.
Пес на ганочку сидить
і від холоду тремтить.
Дуже вже малому
хочеться додому.


Рецензии