Укр. Серед степу

Серед степу широкого
я ходив не перше літо,
та для мене молодого
ніби хтось насіяв квіти.
там ростуть червоні маки,
навесні цвітуть тюльпани,
мені шкода їх зривати -
вони всі від цього в"януть.
Я весь час ходив по полю,
серед степу, серед літа,
а коли ті квіти кволі
нехай сонце більше світить.
Ніжний запах різних квітів
кожний раз до себе вабить,
та не можемо радіти,
коли хтось природу губить.
Кожне літо зустрічайте
Степ Далекий, дике поле,
та про них не забувайте
в себе вдома, та на волі.


Рецензии