Укр. Ходили в парк

Закохався я у тебе ще весною,
коли в парк ходили з школи ми гурьбою,
ти була така весела та вразлива
і на погляд, ти була така щаслива.
Ти ходила в сьомий клас, а я в десятий,
та не думав, що ми будемо стрічатись,
що пройшли роки і ми повиростали
і пора для всіх закоханих настала.
Повний місяць нам освітлював дорогу
та немов застерігав про насторогу,
 я ж на все це не звертав тоді уваги,
теплий вечір був для нашої розваги.
Закінчилася весна та тепле літо,
а ті зустрічі не можу я забути,
лише в пам"яті та зустріч залишилась
і я згодом  взнав, для кого ти дісталась.


Рецензии