Укр. Присввячен1 в1рш1

Я присвятив тобі свої вірші,
Які пмсав від серця та душі,
я їх писав немов у школі твір,
лише для тебе, ти мені повір.
Шкода, що їх можливо не побачиш,
для інших буде не розгадана задача,
а я весь час лише тобі пишу....
пишу поки живу, пишу поки дишу.
Пройдуть роки, хтось може прочитає
та тільки в мене вже ніхто не запитає,
кому оці вірші я присвятив,
скоріше тим, кого весь час любив.
Я знаю, нас одна чекає доля,
у когось вічність, ніби вітер з поля,
весь час, то затихає, то мовчить,,
а в мене серце, по тобі весь час болить


Рецензии