Укр. Не кохала

Знаю, мене ти не кохала,
знаю, ти віддана другому,
тільки ти того не відчувала,
що була одна в житті моєму.
Я тебе кохав ще юних літ,
я тебе боготворив в своїй уяві,
одну тебе любив на цілий світ,
коли була ти в ореолі слави.
Можливо в інших так було не раз,
мені ж була ти навіть не подруга,
мабуть я народився ене в той час,
і ми були не рівні друг для друга.
Тебе одну кохав я всі роки,
тебе одну не забував ніколи,
а твої очі ніби васильки,
запам"ятав, коли ходили в школу.


Рецензии