Укр. Кв1ти

Коли до нас прийде весна?
Коли настане тепле літо ?
та тільки зараз ще зима
а я несу червоні квіти.
Снігом замітає зимову дорогу,
ніби не пускає до села,
не прошу у Бога допомоги,
відшукати стежку, що в  село вела.
У тебе сьогодні в житті кругла дата,
у тебе сьогодні - перший ювілей,
в тебе будуть гості, хлопці та дівчата
а я встромлю квіти до твоїх дверей.
Чи ти зрозумієш, хто приніс ці квіти,
чи ти зрозумієш, хто колись носив,
квіти я приносив, тобі кожне літо
і до цього часу я бебе любив.


Рецензии