Укр. В1дцв1ла черешня

Відцвіла черешня, в мами на городі,
засипала пелюстками все довкола себе,
скоро будуть діти цій черешні раді,
коли будуть смакувати при першій потребі.
Кожний рік зривали ягоди з черешні,
і всі смакували, менші й старші діти,
стали вже дорослі ті малюки й діти
та не забувають ягодам радіти.
Всі роки з череншні ягоди зривуали,
а  вона старіла та втрачала сили,
тільки ту черешню згодом забували,
та батьків які колись, її доглядали.
Ніхто ту черешню вже не доглядає,
гілочки засохли, та зів"яли квіти,
гілки не зрізає, та не поливає,
і ніхто не буде ягоди зривати


Рецензии